Beer Visser - Het zingen van de indri

Dwars door Madagaskar


Een reisverslag en reisgids in één. Een aanrader van iedereen die van reisverhalen houdt en/of van plan is naar Madagaskar te reizen.

Van de oeroude regenwouden in het noordoosten naar het droge doornig struikgewas in het zuidwesten. Beer Visser reist 3 maanden dwars door Madagaskar en staat oog in oog met de vele uitzonderlijke dieren die in het land leven. Ze gaat op zoek naar zijdesifaka’s, bladstaartgekko’s en gouden bamboelemuren, hoort indri’s zingen en bezoekt talloze nationale parken in het land. Ze vaart met een boomkano over de Tsiribihina rivier, neemt de enige trein die nog rijdt in Madagaskar, en komt er al reizende achter dat er genoeg andere opties zijn om het land te doorkruisen dan met de notoire jungletaxi’s. De armoede van de Malagassiërs en de ontbossing van het land ontluisteren haar; aantrekkelijke steden, vriendelijke mensen en de dieren die ondanks de bedreiging nog steeds door de bossen struinen, verrassen haar. Ondertussen tekent zij in een blog haar ervaringen op. Deze verhalen zijn in dit boek verzameld en aangevuld samen met wetenswaardigheden over het land, aan- en afraders over waar te verblijven en tips over wat te doen.

Op aanvullende webpagina’s zijn per hoofdstuk achtergrondinfo en handige linkjes opgenomen voor de reiziger.


Het boek het zingen van de indri van Beer Visser is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 18,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Beer Visser boeken - Het zingen van de indri
ISBN 9789082998009
PAGINA’S 104
VERSCHENEN 18-03-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Passionate Nomads
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
18,95
Bestel