Bart van Groningen - Kerstbundel rijke eenvoud

Het Tuincentrum:

Hij keek uit het kleine raam van zijn kamer in het bejaardenhuis. Het was nog vroeg op de zaterdagmorgen. Morgen zou het alweer de vierde Advent zijn.

Op het Schoolplein:

Mijn ex-man was vroeger alcohol verslaafd. Toen ik hem leerde kennen, was hij al een paar jaar van de drank af. Na de geboorte van onze tweeling, zes jaar geleden, had hij een korte terugval.

De Kerstengel:

Joost hoorde het merelpaartje een lied fluiten, zo mooi! Hij keek op en zag het merelpaartje zitten in de top van de conifeer… en hij voelde dat God de Dirigent was van dit nooit eerder gezongen lied!

Bart van Groningen (Zeist, 1964) schreef zijn eerste verhaal op de basisschool. Hij heeft vele gedichten en verhalen geschreven en zo'n 40 christelijke kerstbundels geschreven. Uit deze bundels is een selectie gemaakt van dertig korte en langere verhalen over mensen van nu die de betekenis van Kerst (opnieuw) ontdekken.

Bart is werkzaam in het Voortgezet Speciaal Onderwijs waar hij tieners begeleidt met ADHD en autisme. Hij is gehuwd en vader van twee zonen en een dochter.


Het boek kerstbundel rijke eenvoud van Bart van Groningen is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 16,97 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Bart van Groningen boeken - Kerstbundel rijke eenvoud
ISBN 9789402135732
PAGINA’S 153
VERSCHENEN 05-11-2015
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Brave New Books
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
16,97
Bestel