Bart van der Schagt - Provinciewandelgids Overijssel West

22 leuke wandelroutes - van kort tot lang - in stad, landschap en natuur - voor elk wat wils - goed bereikbaar met openbaar vervoer


De 22 wandelroutes in dit boekje zijn zeer divers: in de kop van Overijssel routes door Nationaal Park Weerribben-Wieden, met uiteraard een leuke route door en in de omgeving van Giethoorn, een prachtige ‘bergwandeling’ bij Steenwijk, een paar routes langs de IJssel en in het Vechtdal, en daar waar de Sallandse heuvels beginnen routes door bossen, over heidevelden en heuvels. In deze gids staan ook twee leuke, goene stadswandelingen door Zwolle en Deventer.

(Wandel)Bart van der Schagt is de geestelijk vader van de zeer populaire wandelrouteserie ‘Groene Wissels’. Daarnaast is hij de bouwer van de internationale NS-wandelingen, producent van de NS-themawandelroutes en NS-wandelboekjes, wandeladviseur bij NS-Supporter van Bewegen en NS-wandelambassadeur.


Het boek provinciewandelgids overijssel west van Bart van der Schagt is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 14,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Bart van der Schagt boeken - Provinciewandelgids Overijssel West
ISBN 9789491899249
PAGINA’S 98
VERSCHENEN 23-04-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Anoda Publishing
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
14,95
Bestel

Andere boeken van Bart van der Schagt