Bart van der Mark, Rob Wolfs - Wandelen buiten de binnenstad van Arnhem

Wandel met routemaker Rob Wolfs en ras-Arnhemmer Bart van der Mark met deze gids door de Gelderse hoofdstad en blijf je verbazen over de variatie die Arnhem buiten haar binnenstad biedt: Beklim de Geitenbult, wandel door de parken, eet een frietje bij de Saks, rijd in een trolleybus, ontdek de nieuwste wijk en ervaar de historie van deze prachtige stad in de oksel van de Rijn en de IJssel.

De auteurs regen vele kijkpunten aaneen tot negen fraaie, thematische wandelingen van 8 tot 16 kilometer. Uitgangspunt was altijd een goed bereikbaar start- en eindpunt met liefst een goede uitspanning voor koffie bij de start en een biertje aan het eind.

Een duidelijke routebeschrijving, een routekaartje en heel veel informatie over alles wat je onderweg tegenkomt maakt deze gids tot een feest van herkenning voor de Arnhemmer en een heuse ontdekkingstocht voor hen die er nieuw zijn.


Het boek wandelen buiten de binnenstad van arnhem van Bart van der Mark, Rob Wolfs is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 16,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Bart van der Mark, Rob Wolfs boeken - Wandelen buiten de binnenstad van Arnhem
ISBN 9789078641704
PAGINA’S 128
VERSCHENEN 18-12-2018
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Gegarandeerd Onregelmatig
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
16,95
Bestel