Bart Van Craeynest - Terug naar de feiten

Hoe onze economie er echt voor staat


Op de essentieelste vragen over onze economie krijgen we uit allerlei hoeken misleidende antwoorden. Hoe komt het dat er zo weinig Belgen werken? Waarom dalen de belastingen niet? Staan we straks allemaal in de file? Gaat de overheid binnenkort failliet? In Terug naar de feiten beschrijft Bart Van Craeynest haarfijn hoe het nu echt zit met onze economie. Want een misleidende voorstelling van zaken kost geld. Zeker in tijden waarin staalhard liegen en de feiten ontkennen aan weerszijden van de oceaan een politieke strategie is geworden.

Terug naar de feiten is een even inspirerend als onthullend boek. Zelfs als je denkt dat je een deel van de feiten kent, dan zal dit boek je het totale plaatje geven.

Bart Van Craeynest (1975) is sinds 2018 als hoofdeconoom aan de slag bij Voka. Daarvoor werkte hij negentien jaar als econoom in de financiële sector, achtereenvolgens bij KBC, Petercam en Econopolis. In die zin volgt hij al bijna twintig jaar de internationale conjunctuur op de voet, met daarbij speciale aandacht voor de Belgische economie. Hij verzorgt onder meer een tweewekelijkse column in De Tijd.


Het boek terug naar de feiten van Bart Van Craeynest is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 20,00 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Bart Van Craeynest boeken - Terug naar de feiten
ISBN 9789463104005
PAGINA’S 232
VERSCHENEN 29-04-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Uitgeverij Polis
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
20,00
Bestel

Andere boeken van Bart Van Craeynest

 • Bart Van Craeynest - Superstaat
  Bart Van Craeynest - Superstaat

  Ondanks alles (overheidsschuld, besparingen, vergrijzing, belastingdruk, ingewikkeldestaatsstructuur, sociale onlust, files, aanslagen...) stelt België het momenteel nog redelijk wel op economisch vlak. Helaas is er niet veel nodig om ons land naar onderen te duwen. Het…

  Lees meer...
  22,95
 • Bart Van Craeynest - Terug naar de feiten
  Bart Van Craeynest - Terug naar de feiten

  Op de essentieelste vragen over onze economie krijgen we uit allerlei hoeken misleidende antwoorden. Hoe komt het dat er zo weinig Belgen werken? Waarom dalen de belastingen niet? Staan we straks allemaal in de file? Gaat de overheid binnenkort failliet? In Terug naar de feiten…

  Lees meer...
  14,99