Bart Lammers - Het pakhuis

Een managementroman over logistiek, management en het leven


Lodewijk wil een steengoede manager logistiek worden. Hij krijgt de kans zich te bewijzen als Brodamco BV in de problemen komt. Samen met transportbaas Jaap en Lotte van inkoop gaat hij de strijd aan. Een man op een bankje tussen de weilanden daagt hem daarbij uit in zijn rol als manager. De druk neemt echter steeds meer toe. Gaat het Lodewijk lukken?

Het boek biedt goed inzicht in het rijke vakgebied logistiek en is een eye-opener voor wie niet alleen beter in zijn werk wil worden, maar de dingen ook in perspectief wil blijven zien.

Bart Lammers (1971) heeft een gedrevenheid voor logistiek en voor mensen. Hij is manager Supply Chain Management bij Technische Unie. Bart werkte in verschillende (management)functies in de logistiek. Hij schreef meerdere boeken en artikelen over logistiek.

'Wat een geweldig idee om logistiek te beschrijven via een roman. Dit sluit goed aan bij de uitdaging voor 'de logistiek' om de menselijke factor meer te benutten voor innovatie.' Machiel van der Kuijl, algemeen directeur evofenedex.

'Bart Lammers is er in geslaagd om een boek te schrijven, dat de logistieke wereld bijna tastbaar maakt. Zeer herkenbaar voor professionals, verhelderend voor wie dat niet is.' Heres Stad, hoofdredacteur Logistiek.nl.

'Een knappe koppeling tussen filosofische verhandelingen en logistieke inzichten. Bart sleurt je door de pagina's.' Johan Westerbeek, eigenaar Zuiver Marketing.

'Bart heeft een makkelijk leesbare en vooral leerzame les in supply chain management geschreven die iedereen die met logistiek en distributie te maken heeft zal helpen.' Ruud van Dulst, manager verkoopkantoor Technische Unie.


Het boek het pakhuis van Bart Lammers is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 22,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Bart Lammers boeken - Het pakhuis
ISBN 9789461262516
PAGINA’S 320
VERSCHENEN 28-09-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
Ook verkrijgbaar: e-book.
TAAL Nederlands
UITGEVER Uitgeverij Dialoog
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
22,50
Bestel

Andere boeken van Bart Lammers