Bart Kok - Het geheim van de kok

Mensen leven achterstevoren. Van verleden naar toekomst. Elke situatie wordt vergeleken met ervaringen uit het verleden en op basis van die vergelijking wordt het handelen bepaald. Dat doet het onderbewustzijn, volautomatisch en buiten beeld.

Door deze manier van handelen bepaalt het verleden de toekomst. En dat is precies verkeerd om. Niet alleen dat, het is ook onmogelijk. Je kunt compleet niet vanuit het verleden de toekomst bereiken, want het verleden houdt je gevangen met al zijn ankers en verslavingen, waardoor je almaar weer hetzelfde cirkeltje doorloopt zonder ooit werkelijk een nieuwe toekomst te kunnen bereiken.

Veel mensen zeggen ook dat je in het hier en nu moet leven, maar dat kan compleet niet zolang je nog vastzit aan het verleden. Dan beleef je nooit het hier en nu, alleen maar een herhaling van het verleden.

Wil je ooit werkelijk de toekomst bereiken, dan is er maar één manier om dat te doen: vanuit de toekomst. Door je te verbinden met een toekomst waarin je niet langer vastzit aan het verleden, schep je de opening om je daadwerkelijk te bevrijden van dat verleden. In dit boek onthult de schrijver het geheim van de kok, hoe je kunt leren je te focussen op je toekomst.


Het boek het geheim van de kok van Bart Kok is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 20,00 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Bart Kok boeken - Het geheim van de kok
ISBN 9789089547804
PAGINA’S 304
VERSCHENEN 25-08-2015
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Elikser B.V. Uitgeverij
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
20,00
Bestel