Bart Koet, Archibald Van Wieringen - Modellen van leraarschap

Van Jesaja tot Bioshock


Waarom stelt Jezus in de evangeliën wel 307 vragen en geeft hij zelf maar 3 keer een antwoord? Waarom benadrukt Augustinus dat kinderen ouders en leraren niet beoordelen op wat ze zeggen, maar naar hoe ze leven? Welke opvoedende functies hebben populaire computergames op moreel-ethisch terrein? Wat zegt dit over de pedagogiek van de grote leraren en nieuwe leeromgevingen in onze cultuur?

In deze bundel vertellen theologen over modellen van leraarschap in het onderwijs: wat hebben een bijbelwetenschapper, talmoedgeleerde, kerkhistoricus en een pastoraal of cultuurtheoloog te zeggen over leraarschap en leren?

Een inspirerende reis door de veelkleurige tradities van de Grieks-Romeinse en joods-christelijke wereld die ten grondslag liggen aan onze cultuur: Jesaja, Socrates, Ben Sira, Jezus, Mozes, Augustinus, Job, Franciscus van Assisi, Thomas van Aquino, Willebrands en de computergame Bioshock.


Het boek modellen van leraarschap van Bart Koet, Archibald Van Wieringen is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 19,90 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Bart Koet, Archibald Van Wieringen boeken - Modellen van leraarschap
ISBN 9789079578870
PAGINA’S 278
VERSCHENEN 08-12-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Uitgeverij Parthenon
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
19,90
Bestel

Andere boeken van Bart Koet, Archibald Van Wieringen