Bart Dietz, Rainier Beelen - Succesvol binnenhalen van toptalent

Het binnenhalen van toptalent is een van de belangrijkste managementcompetenties aan het worden op alle niveaus in de organisatie. Natuurlijk moet er geselecteerd worden in een interview. Steeds meer managers begrijpen echter dat in gesprekken met toptalent hun focus moet liggen op werven. Weinigen weten dat de echt goede kandidaten op een compleet andere manier aangesproken moeten worden dan gewoon goede kandidaten.

Het gevecht om talent is heftiger dan het in jaren is geweest. In Succesvol binnenhalen van toptalent lees je wanneer je alles wat een gewoon sollicitatiegesprek goed maakt terzijde moet schuiven en wat je moet doen als je zeker weet: deze topper moet hier komen werken. De auteurs geven inzicht in hoe toptalent anders is en dus ook anders benaderd moet worden. Zij onderbouwen deze aansprekende boodschap met hun jarenlange praktijkervaring, wetenschappelijke literatuur en eigen onderzoek.

Succesvol binnenhalen van toptalent is een onmisbaar boek voor iedereen die kandidaten interviewt.

Bart Dietz is partner van Career Openers en parttime Assistant Professor HRM bij de Rotterdam School of Management van de Erasmus Universiteit. Rainier Beelen, ook partner, is actief binnen Career Openers Executive Search. Samen hebben ze ruim twintig jaar ervaring in het werven, selecteren en begeleiden van toptalent.

‘We onderschrijven allemaal het belang van mensen in onze bedrijven. Maar vaak besteden we te weinig aandacht aan de people practices die essentieel zijn voor waardecreatie in het bedrijf. Het aantrekken van mensen is er zo een. Dit boek wijst een gave andere weg om juist die talenten binnen te halen die echt het verschil maken.’ – Hein J.M. Knaapen, Chief HR Officer ING


Het boek succesvol binnenhalen van toptalent van Bart Dietz, Rainier Beelen is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 20,00 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Bart Dietz, Rainier Beelen boeken - Succesvol binnenhalen van toptalent
ISBN 9789024403882
PAGINA’S 128
VERSCHENEN 21-11-2018
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Uitgeverij Boom/Nelissen
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
20,00
Bestel

Andere boeken van Bart Dietz, Rainier Beelen