Bart Chiau - Successieplanning voor beginners

Het taboe rond het vooraf plannen van onze nalatenschap verdwijnt stilaan. Een goed uitgedokterd successieplan geeft gemoedsrust, bespaart erfbelasting en zal discussies tussen erfgenamen vermijden. Zo beslist u zelf wat er na uw overlijden met uw huis en uw spaargeld zal gebeuren.

Het wettelijk erfrecht houdt geen rekening met de maatschappelijke evoluties. Denk maar eens aan samenwonenden, singles, nieuw samengestelde gezinnen … Zij vinden geen antwoorden binnen het bestaande erfrecht en moeten zelf op zoek naar oplossingen. Successieplanning voor beginners helpt hen daarbij. Successieplanning beperkt zich zeker niet tot grote vermogens. Iedereen heeft baat bij enkele eenvoudige technieken waarmee u het wettelijk erfrecht kunt bijsturen. Dit boek geeft daartoe een aantal voorzetten. Deze handige gids voor leken is daarom ook bruikbaar voor bankiers, verzekeringstussenpersonen, accountants, financial planners, fiscalisten, advocaten, medewerkers notariaat en in het onderwijs.

Bart Chiau is professor aan de UGent en werkt als trainer in de financiële sector. Hij is schrijver van diverse professionele uitgaven over successieplanning, fiscaliteit en verzekeringen


Het boek successieplanning voor beginners van Bart Chiau is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 30,00 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Bart Chiau boeken - Successieplanning voor beginners
ISBN 9789463372121
PAGINA’S 200
VERSCHENEN 15-07-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Pelckmans Pro
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
30,00
Bestel