Barbara Markway, Celia Ampel - Meer Zelfvertrouwen

Overwin je onzekerheid en bereik wat je wil


Bij alles wat je onderneemt, heb je een portie zelfvertrouwen nodig. Of het nu is om iemand voor een hapje of een drankje uit te nodigen, om loonsverhoging te vragen, te spreken voor een publiek, een vraag te stellen tijdens een lezing, te leren paardrijden, op daaropvolgende leeftijd viool te leren spelen of eenvoudigweg iemand om hulp te vragen. Vaak zijn we angstig om afgewezen te worden, om door de mand te vallen, om belachelijk over te komen… Maar op die manier verspeel je misschien kansen, durf je bepaalde dromen niet te realiseren of mis je leuke ervaringen.

In Meer zelfvertrouwen leer je stap voor stap hoe je je eigenwaarde kunt opkrikken, hoe je leert geloven in jezelf om je doelen te bereiken. Je krijgt oefeningen, tools en strategieën aangereikt, gebaseerd op recent wetenschappelijk onderzoek, om je onzekerheid te overwinnen, om je innerlijke criticus het zwijgen op te leggen, zodat je de dingen die je wilt doen, ook echt doet.


Het boek meer zelfvertrouwen van Barbara Markway, Celia Ampel is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 22,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Barbara Markway, Celia Ampel boeken - Meer Zelfvertrouwen
ISBN 9789022336236
PAGINA’S 176
VERSCHENEN 14-05-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Manteau
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
22,50
Bestel