Baltasar Gracian - De verloren geheimen van roem en fortuin

Hoe men alles kan krijgen en behouden


Ontdek hoe je alles kunt krijgen en behouden wat jij wenst...

Er bestaat geen betere tijd dan nu om terug te keren naar de basis. De wereld is zo chaotisch geworden, zo ver buiten controle. Hoewel bijna alles is veranderd, is het verlangen naar faam en fortuin blijven voortbestaan.

Of jij nu meer geld bezitten, jouw ware levensdoel wilt ontdekken en anderen gaan helpen, er beter wilt uitzien, de tijd is aangebroken om jouw deel op te eisen.

De basisprincipes zijn zo simpel maar ook zo diepgaand. Zij werden door Baltasar Gracian Morales vastgelegd in dit boek. Met meer dan 250 spreuken wijst hij jou de weg. Het behouden is net zo belangrijk als het vergaren van de dingen die jij wenst. Wij hebben regelmatig gezien hoe mensen hun dromen verwezenlijken, en vervolgens alles weer verliezen zoals een zandkasteel dat wordt overspoeld op het strand door het opkomende getijde.

Dit is niet de wet van aantrekking of het geheim. Dit zijn praktische woorden van wijsheid hoe ook jij jouw aandeel van faam en fortuin kunt verwerven. Jij kunt veel meer uit het leven halen. Wacht niet langer en ga met deze principes aan de slag.


Het boek de verloren geheimen van roem en fortuin van Baltasar Gracian is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 26,87 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Baltasar Gracian boeken - De verloren geheimen van roem en fortuin
ISBN 9789077662779
PAGINA’S 140
VERSCHENEN 04-05-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
Ook verkrijgbaar: e-book.
TAAL Nederlands
UITGEVER Fountain of Inspiration
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
26,87
Bestel

Andere boeken van Baltasar Gracian