Baantjer, Peter Römer - De Cock en de naakte waarheid

Deel 82 in de Baantjer-serie, De naakte waarheid, met in de hoofdrol rechercheur De Cock en zijn assistent Vledder van bureau Warmoesstraat in Amsterdam.


Al snel komt De Cock erachter dat Youri en deze jonge vrouw pgegroeid zijn in dezelfde buurt en dat ze zelfs bij elkaar in de klas hebben gezeten. De Cock beseft dat deze twee moorden wel met elkaar te maken móéten hebben, maar op welke manier is hem een raadsel. Met Vledder begint hij het onderzoek bij de familie van de twee slachtoffers, maar die blijken weinig mededeelzaam te zijn...

A.C. Baantjer is onsterfelijk geworden met zijn ‘De Cock’-reeks. Peter Römer is schrijver en acteur. Nadat de ‘De Cock’-reeks werd voortgezet met vijf door hem geschreven delen naar de scenario’s van de tv-serie Baantjer, vervolgt hij nu de reeks met nieuw geschreven boeken. Peter Römer schrijft geheel in de geest van Appie Baantjer, en zijn ‘De Cock’jes’ worden geprezen om de authentieke verhaallijnen en dialogen.


Het boek de cock en de naakte waarheid van Baantjer, Peter Römer is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 9,99 excl. verzendkosten.


Baantjer, Peter Römer boeken - De Cock en de naakte waarheid
ISBN 9789026143595
PAGINA’S 144
VERSCHENEN 13-02-2018
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER De Fontein
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
  9,99
Bestel