Ayobami Adebayo - Blijf bij me

Er zijn dingen die zelfs de liefde niet kan doen. Als de last te zwaar is en te lang aanhoudt, krijgt zelfs de liefde barsten, scheuren, tot zehij bijna breekt en dat soms ook doet. Maar zelfs als zij in duizend stukjes aan je voeten betekent het niet dat het niet langer liefde is.

Yejide hoopt op een wonder, op een kind. Dat is het enige wat haar echtgenoot en schoonmoeder willen en ze heeft alles al geprobeerd: zware pelgrimstochten, medische afspraken, dansen met profeten en vurige gebeden. Als haar schoonfamilie aandringt op een echtgenote erbij, knapt er iets in Yejide. Hoe moet haar huwelijk standhouden onder deze druk? Ze raakt uiteindelijk zwanger, maar tegen een veel hogere prijs danze ooit had gedacht.

In deze onvergetelijke roman verweeft Ayobami Adebayo de breekbaarheid van een huwelijk met de kracht van het moederschap en ze vertelt ons een ontluisterend en aangrijpend verhaal over hoe ver mensen gaan om zichzelf en hun geliefden te behoeden voor hartzeer.


Het boek blijf bij me van Ayobami Adebayo is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 20,99 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Recensies & Video’s over "Blijf bij me"

Ayobami Adebayo boeken - Blijf bij me
ISBN 9789056726058
PAGINA’S 288
VERSCHENEN 04-09-2018
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
Ook verkrijgbaar: e-book.
TAAL Nederlands
UITGEVER Signatuur
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
20,99
Bestel

Andere boeken van Ayobami Adebayo