Aurelia Louise Jones - Onthullingen over het Nieuwe Lemurië

Informatie uit Telos


Dit boek geeft actuele en boeiende boodschappen van de bevolking uit het oude Lemurië, die nu in de vijfdimensionale stad Telos woont, de Lemurische lichtstad onder Mount Shasta in Californië. Dit volk, dat in het binnenste van de Aarde woont, zijn de overlevenden van het verdwenen continent Mu, dat meer dan 12.000 jaar geleden door de golven van de Stille Oceaan werd verzwolgen. Deze Lemurische broeders en zusters zijn onze vroegere familieleden uit vervlogen tijden en ze verheugen zich erop om zich weer bij ons te voegen. Zij zullen ons leren hoe we een blijvend gouden tijdperk van verlichting, liefde, vrede, schoonheid en welvaart kunnen creëren.

'Jullie hebben je in het grootste avontuur gestort dat er bestaat - jullie ascensie. Dat wat wij jullie leren zal over de hele wereld worden verspreid ter ondersteuning van al diegenen die op hun weg naar spirituele vrijheid met ons verbonden zijn.'

'Het grote weerzien, waar jullie de vele eeuwen waarin wij van elkaar gescheiden waren naar hebben verlangd, zal plaatshebben wanneer wij aan de oppervlakte van de Aarde verschijnen. Wij verlangen er net zo veel naar om dichter bij jullie te zijn als jullie bij ons, omdat we familie van elkaar zijn. Wij zullen onze liefdevolle hereniging met elkaar vieren.'

Adama, hogepriester van Telos

[Foto schrijver]

Aurelia Louise Jones is begin jaren 40 geboren in Montreal en overleed in 2009. Zij liet een rijke erfenis na aan lessen van geascendeerde meesters, waaronder die in dit boek. Ook schreef zij 'Inzicht in vijfdimensionaal bewustzijn' en 'De Zeven Heilige Vlammen'.


Het boek onthullingen over het nieuwe lemurië van Aurelia Louise Jones is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 22,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Aurelia Louise Jones boeken - Onthullingen over het Nieuwe Lemurië
ISBN 9789460151408
VERSCHENEN 16-11-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Uitgeverij Akasha
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
22,50
Bestel

Andere boeken van Aurelia Louise Jones