Aty Boers, Marijke Lingsma - De 10 principes van agile-lean teamcoaching

Zelforganiserend verbeteren in praktijk


Of we het nu de 'gekantelde', 'verdraaide', 'cyane', 'lerende' of 'agile' organisatie noemen, het komt op hetzelfde neer: de manier waarop organisaties veranderen, wijzigt. De principes van Leanteamcoaching biedt handvatten om de nieuwe verandertrajecten vorm te geven.

In de ste eeuw is veranderen niet meer het eenmalig doorlopen van een transitie op weg naar een nieuwe eindsituatie, maar het structureel vergroten van het aanpassingsvermogen. Het onderscheid tussen de harde en de zachte kant van veranderen verdwijnt hierbij. Het gaat om resultaat én om afstemming, om groei in volwassenheid qua samenwerking én om procesvolwassenheid. Niet na elkaar, maar tegelijkertijd en continu. Voor mensen die willen bouwen aan dergelijke organisaties met een groot lerend vermogen vraagt dit om een andere manier van kijken, zodat ze de juiste interventies kunnen gebruiken voor het in gang zetten en houden van dergelijke bewegingen. De principes van Leanteamcoaching biedt heldere denkmodellen en handvatten, gebaseerd op jarenlange ervaring met vernieuwende benaderingen in teamcoaching, procesverbetering en organisatieontwikkeling die samenkomen in leanteamcoaching.


Het boek de 10 principes van agile-lean teamcoaching van Aty Boers, Marijke Lingsma is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 29,90 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Aty Boers, Marijke Lingsma boeken - De 10 principes van agile-lean teamcoaching
ISBN 9789024406678
PAGINA’S 264
VERSCHENEN 11-05-2018
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
Ook verkrijgbaar: e-book.
TAAL Nederlands
UITGEVER Boom
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
29,90
Bestel

Andere boeken van Aty Boers, Marijke Lingsma