Aty Boers, Marijke Lingsma - 75 Werkvormen voor agile-lean teamcoaching

Teams begeleiden naar zelforganiserend verbeteren


De praktische handvatten bij het succesvolle De 10 principes voor agile-lean teamcoaching. Een onmisbaar boek in de bagage van agile, agile-lean en teamcoaches.

Dé basis voor wendbare organisaties zijn zelforganiserende teams: die nemen eigenaarschap voor hun resultaten én voor volwassen onderlinge interactie. Deze teams ontstaan niet zomaar; dat vraagt om professionele begeleiding. In hun boek De 10 principes van agile-lean teamcoaching laten Aty Boers en Marijke Lingsma zien hoe die begeleiding eruit kan zien. Belangrijk hierbij is het inzetten van een passende werkvorm, aansluitend bij wat een team te leren heeft om stappen te zetten in zijn groei.

75 Werkvormen voor agile-lean teamcoaching biedt deze werkvormen. Onderscheidend is het samenspel van benaderingen vanuit agile, scrum en lean met die van teamcoaching. De werkvormen zijn geordend volgens de Plan-Do-Check-Act-benadering. Bij iedere werkvorm is aangegeven voor welke situatie deze inzetbaar is en welke varianten mogelijk zijn. Ook worden tips gegeven voor het zodanig inzetten van werkvormen dat het eigenaarschap zo veel mogelijk bij het team ligt.


Het boek 75 werkvormen voor agile-lean teamcoaching van Aty Boers, Marijke Lingsma is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 23,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Aty Boers, Marijke Lingsma boeken - 75 Werkvormen voor agile-lean teamcoaching
ISBN 9789024403950
PAGINA’S 192
VERSCHENEN 11-10-2018
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
Ook verkrijgbaar: e-book.
TAAL Nederlands
UITGEVER Boom
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
23,50
Bestel

Andere boeken van Aty Boers, Marijke Lingsma