Astrid Wevers - Spuug!

En andere koninklijke verhalen


Astrid Ingrid Wevers (1957) is vaste columnist van het tijdschrift 'Onze Hond'. Ze schrijft beeldend en humoristisch over haar twee IJslandse honden HKH Freyja II en Miss Bera. Over haar fotovriend Piet Bijma met wie ze vaak in allerlei avonturen belandt. Haar 11 IJslandse-honden-kleinkinderen. En over meneer Finkers, haar hubby en de grote vriend van Miss Bera. Ze schrijft al vanaf haar 8ste jaar en dit is haar eerste boek. Verder zingt, acteert, fotografeert en doet ze eigenlijk alles wat een levenskunstenaar doet. Is geluksmaker, zegt ze zelf.

Waarom Astrid, waarom Astrid met haar honden? Dat is niet alleen omdat ze zo humaan is en zo verdraaid goed weet dat hondenmanieren zo lijken op mensenmanieren. Ze is vooral een invoelend mens, die vlekkeloos weet wat er in haar honden speelt. Ze is een uitstekende waarnemer waardoor je in ieder verhaal een stukje weten krijgt toegediend. Niets menselijks is haar vreemd en alle gedragingen in haar omgeving worden zeer herkenbaar beschreven. Het leven in haar gezin wordt mede beheerst door haar honden. Maar ook de gasten spelen een rol. Honden en mensen. Dan zie je de waarnemer in Astrid die vlekkeloos haar gasten en zichzelf de maat neemt. Dat maakt haar verhalen intrigerend. Je wil ze lezen en blijven lezen. En iedere keer maken ze je vrolijk. Juist die glimlach maakt de herinnering aan deze verhalen zo mooi.


Het boek spuug! van Astrid Wevers is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 14,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Astrid Wevers boeken - Spuug!
ISBN 9789082726800
PAGINA’S 116
VERSCHENEN 17-10-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Dutch Kookaburra
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
14,50
Bestel