Asaf Gafni, Iris Verhagen - Verpleegtechnische handelingen voor het MBO

Als verpleegkundige of verzorgende kun je terechtkomen in diverse branches binnen de gezondheidszorg: je kunt in een algemeen of psychiatrisch ziekenhuis komen te werken, in een verpleeghuis, de gehandicaptenzorg, of verpleegkundige hulp verlenen in de thuisomgeving. De doelgroep waaraan je zorg verleent, kan dus heel divers zijn, maar de handelingen die je als zorgprofessional moet uitvoeren zijn vaak hetzelfde.

Verpleegtechnische handelingen voor het mbo verschaft jou, als zorgprofessional, de kennis die noodzakelijk is voor het correct uitvoeren van verpleegtechnische handelingen. Alle handelingen worden uitgelegd met behulp van handige stappenplannen en verhelderende foto's. De stappenplannen zijn waar mogelijk gebaseerd op de Vilans-protocollen, die door vrijwel elke zorginstelling in Nederland worden gebruikt. Als een Vilans-protocol voor een bepaalde handeling ontbreekt, wordt uitgegaan van de laatste Evidence Based-technieken. Zo ben je er altijd van verzekerd dat je de handeling volgens de laatste inzichten aanleert.

In dit boek leer je niet alleen hoe je de handelingen moet verrichten, maar wordt ook gekeken naar de omgeving van de zorgvrager. Er is extra uitleg wanneer een handeling voor een bepaalde doelgroep, bijvoorbeeld ouderen of diabetespatiënten, een specifieke aanpak vergt. Jouw relatie als zorgprofessional met de zorgvrager staat dan ook altijd centraal.

Verpleegtechnische handelingen voor het mbo is geschreven voor studenten in het gezondheidsonderwijs en zorgprofessionals. Dit boek wordt geleverd met een toegangscode voor het leerplatform datzaljeleren.nl. Hier vind je de bijbehorende vraaggestuurde en adaptieve e-learningmodulen van ExpertCollege die je helpen het studiemateriaal nog beter te beheersen.

Asaf Gafni is spoedeisende hulparts, klinisch docent en schrijver van diverse boeken voor de zorg.

Iris Verhagen is arts en senior schrijver bij ExpertCollege.


Het boek verpleegtechnische handelingen voor het mbo van Asaf Gafni, Iris Verhagen is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 84,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Asaf Gafni, Iris Verhagen boeken - Verpleegtechnische handelingen voor het MBO
ISBN 9789043036313
VERSCHENEN 27-09-2018
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Pearson Benelux B.V.
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
84,95
Bestel

Andere boeken van Asaf Gafni, Iris Verhagen