Arun Gandhi - Het boek van wijsheid

11 levenslessen van mijn grootvader, Mahatma Gandhi


Arun Gandhi werd liefdevol opgevoed en opgeleid door zijn grootvader, totdat die in 1948 werd vermoord. Nu is Arun over de hele wereld bekend als activist, spreker en verspreider van het gedachtegoed van Mahatma Gandhi. Hij is de laatste die de intieme, persoonlijke verhalen over deze spirituele icoon kan vertellen.

Arun Gandhi groeide op in de beroemde ashram van Mahatma Gandhi. De grondlegger van het moderne India, geliefde filosoof en invloedrijke mensenrechtenactivist was voor Arun gewoon zijn opa. Een meester die zijn leerlingen handvaten gaf om een rijk en betekenisvol leven te leiden. Mahatma's adviezen zijn krachtig, tijdloos en praktisch en Arun weet ze naadloos aan te laten sluiten bij de moderne tijd. Sterker nog: in het huidige politieke en maatschappelijke klimaat zijn deze lessen waardevoller dan ooit. Daarnaast is Het boek van wijsheid een portret van Mahatma Gandhi als man, leider en opa. Kleinzoon en grootvader delen persoonlijke verhalen, die tegelijkertijd universeel zijn: over jezelf ontdekken, vriendschap en familie.

Over Het boek van wijsheid:

'Een boek met lessen die voor iedereen waardevol zijn.' Algemeen Dagblad

'De wijze levenslessen van Mahatma Gandhi zijn in het huidige politieke en maatschappelijke klimaat waardevoller dan ooit!' Vijftig+ Magazine

'Een prachtig warm boek, dat ik vast nog vaak zal herlezen.' Uitgelezen op 23


Het boek het boek van wijsheid van Arun Gandhi is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 19,99 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Arun Gandhi boeken - Het boek van wijsheid
ISBN 9789402700435
PAGINA’S 256
VERSCHENEN 10-10-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
Ook verkrijgbaar: e-book.
TAAL Nederlands
UITGEVER HarperCollins
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
19,99
Bestel

Andere boeken van Arun Gandhi