Arthur Eger - Geen Strand

Dagboek van reizen door IJsland in 1996 en 1998, en El Hierro in 1996


In dit rijk geïllustreerde boek over IJsland en El Hierro beschrijft Arthur Eger zijn ervaringen over 3 reizen. Lees hoe ze in IJsland in een 4WD door rivieren rijden – en vast komen te zitten, – hoe ze in een Cessna over IJsland vliegen en hij van de verkeerstoren de op- dracht krijgt te wachten met opstijgen tot de jonge eendjes van de landingsbaan zijn, hoe je trollen kunt herkennen, en over de georganiseerde bustocht die ze er maken:

“We hebben vandaag een georganiseerde bustocht gemaakt. Onze gids/chauffeur gelooft in trollen en elfen, wijst ons de achteringang van de hel, heeft het over vulkanen van het Hawaii-type (die spuwen lava) en het Stromboli-type (die braken as en stenen), dus als hij ons omstandig begint uit te leggen dat de Franse revolutie het gevolg is van de uitbarsting van de spleetvulkaan Lakagígar, geloven wij hem direct.”

Op El Hierro is niets te beleven, en volgens Arthur moet dat vooral zo blijven.


Het boek geen strand van Arthur Eger is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 16,75 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Arthur Eger boeken - Geen Strand
ISBN 9789082938722
PAGINA’S 142
VERSCHENEN 27-06-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Uitgeverij Blauw Zand
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
16,75
Bestel

Andere boeken van Arthur Eger