Arno van der Knaap, Margreet van Boheemen - Van de droom naar de troon

Overwin je dromendoders


Jij bent God’s original design!

Ieder mens heeft een door God gegeven droom ? ook jij! Misschien is het geen scherpomlijnd, helder plan; meer een dagdroom die terug blijft komen. Zo’n idee dat onhaalbaar lijkt, maar dat je niet naast je neer kunt leggen omdat je echt iets voor anderen wilt betekenen.

Die droom over een betere wereld en jouw rol daarin komt niet van jezelf. God heeft je gemaakt met een gedrevenheid die diep in je @DNA verankerd ligt. Jouw gedrevenheid is een onmisbaar puzzelstukje in zijn plan met deze wereld. Want jij bent God’s original design, je bent geschapen met een uniek ontwerp voor een unieke bestemming.

Diep vanbinnen weet je dat, en de vraag hoe je daar komt, houdt je bewust of onbewust bezig. Het gaat ook niet vanzelf: er zijn dromendoders die je willen tegenhouden. Van de droom naar de troon laat zien hoe je jouw dromendoders overwint, zodat jij je bestemming bereikt en een grote zegen voor anderen wordt.


Het boek van de droom naar de troon van Arno van der Knaap, Margreet van Boheemen is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 14,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Arno van der Knaap, Margreet van Boheemen boeken - Van de droom naar de troon
ISBN 9789490489427
PAGINA’S 200
VERSCHENEN 20-11-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Arrowz
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
14,95
Bestel