Arko van Brakel - Ondernemen met lef

Wie 'ondernemen' zegt, zegt 'Arko van Brakel'. Wie 'lef' zegt eigenlijk ook. Want lef is deze serial entrepreneur niet te ontzeggen. Als 25-jarige richtte hij Euronet op, het eerste bedrijf ter wereld dat internet in een doosje deed en via computerwinkels verkocht. Er volgden nog diverse andere bedrijven en twee boeken. In 2012 startte hij met o.a. Henk Jan Smits de Business X Factor, een strategische bootcamp voor organisaties. En hij wordt directeur van

De Baak.

Arko is dus bij uitstek de man om hoofdredacteur te worden van het boek Ondernemen met LEF. Hij weet als geen ander wat ondernemers triggert. Wat hen bezig houdt, waar ze over willen lezen, wie ze interessant vinden, wat ze willen ervaren.

Ondernemen met LEF gaat niet alleen maar over werk. Dat is Arko te beperkt. Ondernemend zijn houdt niet op bij de deur van je kantoor. Het is een manier van leven. "Work hard, play hard, rest hard". Ondernemend ben je ook op vakantie, in de manier waarop je lesgeeft, je gasten ontvangt in je restaurant, de keuzes die je maakt in je loopbaan en de manier waarop je het Nederlands hockeyteam coacht.


Het boek ondernemen met lef van Arko van Brakel is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 19,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Arko van Brakel boeken - Ondernemen met lef
ISBN 9789058715999
PAGINA’S 128
VERSCHENEN 18-10-2012
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Uitgeverij Thema
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
19,95
Bestel