Arjan van Weele - Ontwikkelingen in het inkoopvak

Kantelen we door of kantelen we terug?


Hoogleraar inkoopmanagement Arjan van Weele bundelt in dit boekje een aantal artikelen uit diverse vakmedia over recente ontwikkelingen in zijn vakgebied. Volgens Van Weele kunnen inkoopprofessionals hun vak niet blijven uitoefenen zoals ze altijd hebben gedaan. Een overmatige prijs- en kostenoriëntatie schaadt de geloofwaardigheid van het inkoopvak; dat leidt ertoe dat business managers en leveranciers inkopers als gesprekspartner zullen mijden. Een evenwichtige business oriëntatie, gericht op waardecreatie, zal ongetwijfeld zorgen voor grotere erkenning en waardering. Maar dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Je richten op scherpe inkoopdeals is zoveel makkelijker! Vandaar de vraag: kantelen we door of kantelen we terug? Waar gaan we in het inkoopvak naartoe?

Prof. dr. Arjan van Weele bekleedt de (parttime) NEVI leerstoel Inkoopmanagement aan de Technische Universiteit Eindhoven, waar hij onderzoek doet en onderwijs verzorgt op het gebied van inkoop- en contractmanagement. Daarnaast is hij als bestuursadviseur betrokken bij professionaliserings- en veranderingstrajecten op het gebied van inkoop, uitbesteding en contractmanagement binnen tal van ondernemingen en sectoren. Hij is een veelgevraagd spreker en dagvoorzitter op tal van (internationale) conferenties.


Het boek ontwikkelingen in het inkoopvak van Arjan van Weele is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 19,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Arjan van Weele boeken - Ontwikkelingen in het inkoopvak
ISBN 9789082439106
PAGINA’S 72
VERSCHENEN 18-12-2015
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
Ook verkrijgbaar: e-book.
TAAL Nederlands
UITGEVER Stichting Institute for Purchasing and Supply Development
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
19,95
Bestel

Andere boeken van Arjan van Weele