Arjan van Vembde - Werken vanuit kracht

Snelle introductie in Waarderend onderzoek


Wil jij een positieve invloed hebben op verandering en samenwerking? Dan is dit boek voor jou. Op een vlotte manier geschreven vind je praktische tools, handvatten en hulpvragen. Leer nu ook hoe jij kunt werken vanuit kracht bij veranderen, leidinggeven en beleid maken in jouw organisatie.

In dit boek maak je snel én genuanceerd kennis met de praktijk én filosofie van Waarderend onderzoek, ook bekend als Appreciative Inquiry, Waarderend vernieuwen en Waarderend veranderen. De positieve aanpak wordt uitgelegd aan de hand van de Succesgrafiek en het bekende 5-D model. Je leert hoe je een probleemfocus omklapt naar een wensfocus, hoe je een waarderende houding aanneemt en de vijf principes van Appreciative Inquiry toepast bij organisatieverandering. Voorbeelden uit de praktijk en lijstjes met hulpvragen zorgen dat je snel zelf aan de slag kan in jouw team of project


Het boek werken vanuit kracht van Arjan van Vembde is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 15,90 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Arjan van Vembde boeken - Werken vanuit kracht
ISBN 9789463861601
PAGINA’S 89
VERSCHENEN 14-05-2019
DRUK 6e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Mijnmanagementboek.nl
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
15,90
Bestel