Arjan van Dam - De kunst van het falen

Hoe je door effectief te leren succesvol kunt presteren


We zijn er in het leven op gebrand om goede prestaties te leveren. We richten ons daarbij vaak alleen op het eindresultaat: daar worden we immers op afgerekend en dat bepaalt uiteindelijk ons geluk. Maar hoe effectief is die focus op het eindresultaat? Leidt het nastreven van geluk automatisch tot een gelukkig leven? Uit onderzoeken blijkt dat mensen die zich tot doel hebben gesteld een goede prestatie te leveren, sneller gestrest zijn, vaker faalangst hebben en eerder depressief worden.

In De kunst van het falen laat Arjan van Dam zien dat we in ons werk en in ons leven succesvoller kunnen zijn als we onszelf durven te ontwikkelen in plaats van een vlekkeloze prestatie na te streven. We moeten willen leren, risico's durven nemen en niet angstig zijn om fouten te maken. Van Dam gaat in op de achtergronden van deze inzichten en leert ons aan de hand van spraakmakende verhalen en herkenbare voorbeelden, hoe we effectiever kunnen werken en succesvoller kunnen zijn.


Het boek de kunst van het falen van Arjan van Dam is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 21,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Arjan van Dam boeken - De kunst van het falen
ISBN 9789026321832
PAGINA’S 251
VERSCHENEN 16-10-2009
DRUK 4e druk
UITVOERING Zachte kaft
Ook verkrijgbaar: e-book.
TAAL Nederlands
UITGEVER Ambo
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
21,50
Bestel

Andere boeken van Arjan van Dam