Arie Twigt - CODE

Een praktische handleiding om in een weekend Python te leren programmeren


Altijd al een idee gehad voor een app of softwarepakket? Alles is mogelijk in de toenemende digitalisering die wij op dit moment meemaken. Het wordt interessanter als je hier zelf iets aan kunt bijdragen. Op het gebied van programmeren zijn de mogelijkheden eindeloos, maar dan moet je wel ergens beginnen. Maar waar begin je?

In dit boek behandelen we de programmeertaal Python. De meest flexibele programmeertaal die er is. Je hebt het ook ongetwijfeld regelmatig bovenaan zien staan in lijstjes over meest gevraagde en meest waardevolle skills.

In dit boek gaan we scripts schrijven, chatbots bouwen, een webapplicatie maken, behandelen onderwerpen zoals versie controle in Git, werken met API’s en Object Georiënteerd Programmeren.

Dit boek is bedoeld voor iedereen die is geïnteresseerd in programmeren en hier mee wil beginnen. Ook voor ontwikkelaars, die al ervaring hebben in andere talen en kennis willen maken met Python, is dit een boek waar veel inspiratie uit gehaald kan worden.Arie Twigt boeken - CODE
ISBN 9789402185652
PAGINA’S 290
VERSCHENEN 27-03-2019
DRUK 2e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Brave New Books
Levertijd: ongeveer 3-5 werkdagen
25,00
Bestel

Andere boeken van Arie Twigt