Arie Aalders - Wetenschap en Spiritualiteit transcenderen tot hoger Niveau

Tijd =illusie


'Wetenschap en Spiritualiteit transcenderen tot hoger Niveau. T ij d = I l l u s i e' is een meer uitgebreide versie van het boek: 'Leef - Tijd'. Het was logisch dat deze nieuwe visie tot verdere verdieping opriep. Een apart hoofdstuk om vragen te beantwoorden bleek eveneens geen overbodige luxe. Omdat het geheel méér werd dan een 2de druk was een nieuwe titel gerechtvaardigd. De H.H, 14de Dalai Lama van Tibet, opende 25 jaar geleden in de Universiteit Amsterdam een vijf-daags symposium waar prominente wetenschappers in panelbijeenkomsten met vele deelnemers van gedachten konden wisselen onder het motto: Art meets Science and Spirituality in a changing Economy. Dit symposium was mede de drijfveer - de innerlijke drang - om dit boek het licht te laten zien. Niet alleen de religieuze cultuur is in de achter ons liggende periode van 25 jaar in een humanistische neigende visie veranderd. Door de snelle digitale ontwikkeling van ICT en verdere automatisering werd de gevestigde cultuur door de vrije - modern denkende mens - veranderd in een 'seculiere maatschappij'. Een maatschappij waarbinnen de mens zich autonoom individualiseert en zich meer als een 'i k' ging manifesteren. Bovendien kunnen we spreken van 'Bewustzijnsverandering'. Het is toch beschamend dat 'Het Westen' een ontoelaatbare discrepantie heeft laten ontstaan t.o.v. andere culturen zoals in Afrika - door ons 'i k'- met alle gevolgen van dien waarmede we bijna elke dag in aanraking gebracht worden. Welvaart en hebzucht zijn stevige vrienden, maar verblind de empathie, waardoor het verschil tussen arm en rijk versneld toegenomen is en nog steeds toeneemt tot: 'O n a c c e p t a b e l. '

Ook de invloed vanuit het Oosten is zorgelijk. Binnen het Bedrijfsleven en de Sport - en vooral ook in de Rotterdamse Haven - infiltreren Chinese belangen. Zelfs het 'Zwitserleven Gevoel' werd ingekleurd. . Al deze tekenen wijzen er op dat we afstevenen op een nieuwe 'Wereldorde' binnen een virtuele wereld. Met de ICT zitten we digitaal in een stroomversnelling waarbij de wetenschap en met name de Kwantum- en Snaartheorie*, zoekende is naar 'iets' dat macht c.q gezag over het fenomeen 'Mens' uitoefent. Daarom ook een uitdagende titel. Bedenken we hierbij dat het begrip 'Tijd' een illusie is binnen ons stoffelijk bestaan, dan wordt het geheel als vanzelf een zodanig fascinerend thema dat het je niet meer loslaat en je transcendeert tot een virtuele wereld. 'Tijd' is een illusie en hoe langer je erover nadenkt, hoe meer zekerheid je krijgt dat 'Tijd' in wezen kosmisch gezien onwerkelijk is. Het was er nooit en het zal er ook nooit zijn. Door de schrijver wordt 'Tijd' op boeiende wijze onder de loupe genomen. U neemt kennis van een opzienbarende visie. De schrijver neemt u niet alleen mee in de geschiedenis van de kalendersystemen maar ook op zijn mystieke reis waardoor het duidelijk wordt dat wanneer er geen 'Tijd' is, er ook geen materie is, maar Universele Geest - Energie. De waarheid - het geheim - wordt vertroebeld door 'Tijd'. Deze opzienbarende onthulling zal eveneens een omslag in uw levenshouding teweeg brengen, die zich zal gaan richten op:

-Vrijheid -Zelfbeheersing -Tolerantie -Liefde

Het Geheim?: A p o t h e o s e!

Goede reis en een: 'B e h o u d e n V a a r t'


Het boek wetenschap en spiritualiteit transcenderen tot hoger niveau van Arie Aalders is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 19,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Arie Aalders boeken - Wetenschap en Spiritualiteit transcenderen tot hoger Niveau
ISBN 9789082310115
PAGINA’S 205
VERSCHENEN 04-08-2015
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
Ook verkrijgbaar: e-book.
TAAL Nederlands
UITGEVER 978-90-806491
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
19,95
Bestel

Andere boeken van Arie Aalders