Ariane Caplin, Evert Zinzen - Gymnastiek: Boost je professionaliteit

Check of je een competente gymnastiektrainer bent


Check of je een competente trainer bent! gaat over de competenties (in kennis, vaardigheden en attitudes) die je, volgens experts in jouw sport, idealiter bezit om in de functie van trainer/coach maximaal te presteren. Vind jij het voldoende om training te geven en opleiding te volgen zonder enige zelfreflectie? Kan jij je eigen werkpunten duiden en hieraan werken om ze te versterken?

Dit boekje helpt je vanuit verschillende perspectieven zicht te bieden op de competenties waarover je als gymnastiektrainer zou moeten beschikken. Die competenties worden diepgaand weergegeven per context. In de verschillende contexten waarin de trainer/coach zich begeeft, worden andere competenties gebruikt. Samen vormen alle contexten met hun eigen competenties het volledige beroepsprofiel van de trainer/coach.

Met dit boekje kan je nagaan welke competenties je reeds bezit en waar er werkpunten zijn. Zo weet je welke kennis, vaardigheden of attitudes je extra aandacht dient te geven om je professionaliteit te boosten. Zo kom je tot jouw beste prestatie en begeleid je je atleten op de best mogelijke manier!


Het boek gymnastiek: boost je professionaliteit van Ariane Caplin, Evert Zinzen is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 15,00 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Ariane Caplin, Evert Zinzen boeken - Gymnastiek: Boost je professionaliteit
ISBN 9789057184178
VERSCHENEN 27-11-2016
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Academic & Scientific publishers
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
15,00
Bestel

Andere boeken van Ariane Caplin, Evert Zinzen