Ari Schol - Vol liefde

Leven vanuit liefde in de geest


Dit is het dagboek van Ari's reis naar meer zelfliefde, ontspanning en innerlijke rust. Ze geeft op openhartige wijze een kijkje in haar leven. Ze laat zien dat je niet naar het licht kunt zonder door het donker te gaan. Zij vindt haar liefde bij God die vol met Liefde in haar woont. Ze deelt haar verhalen graag met anderen ter inspiratie en ook vermaak. Want niet alleen levert die Liefde meer rust en vertrouwen op, zelfs een betere plek voor haar fiets in de fietsenstalling of een betere tafel in haar favoriete Pub!

Ari Schol leest, schrijft, leert en spreekt elke dag over leven vanuit liefde. Haar eigen leven en haar kwetsbaarheid zijn haar leerschool. Ze vindt zichzelf net iets meer moedig dan angstig en is enthousiast over de ziel in mensen.

Haar wens is dat de wereld vol liefde is. Vol met liefde voor elkaar, de natuur en de dieren. Ze is in dankbaarheid voor Gods eeuwige bron van die Liefde.

Ze wenst alle mensen een hart Vol Liefde toe en hoopt daarin een voorbeeld te zijn voor anderen.

Ze heeft tijdschriften over verbinding uitgegeven, ze publiceert over leiderschap en blogt over Liefde.

Ze voelt veel dankbaarheid voor haar leven en de mensen om haar heen.


Het boek vol liefde van Ari Schol is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 26,74 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Ari Schol boeken - Vol liefde
ISBN 9789402152128
PAGINA’S 96
VERSCHENEN 21-07-2016
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Brave New Books
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
26,74
Bestel