Antoon Vermeulen - De levensweg na de dood

Een anthroposofische visie


Is met de dood alles voorbij? Of gaat alleen het zichtbare lichaam dood? En als er dan leven is achter de horizon, hoe ziet dat er uit? Ga je daar eveneens een levensweg? Ga je die alleen? Wie ontmoet je en in welke gedaante?

Er zijn mensen geweest, die gericht en bewust konden waarnemen in de bovenzintuiglijke wereld van het leven na de dood. Deze geestwetenschappers zijn tot nauwkeurige en samenhangende antwoorden gekomen op een levensweg na de dood. Dit boekje vat hun waarnemingen in een totaalvisie samen. Rudolf Steiner leverde de grootste bijdrage aan deze visie.

Eenieder die zich vragen stelt over een leven na de dood en op zoek is naar in-zich-samenhangende antwoorden op het hoe van die levensweg, op evaluatie van het afgelopen leven, op reïncarnatie en opbouw van karma, zal hier veel van zijn gading vinden.

Deze samenvatting laat zich lezen door of kan worden voorgelezen aan mensen die in hun laatste levensfase verkeren.

Wie al lezend de weg na de dood volgt, ontmoet louteringselementen die hier en daar als scholingsoefeningen zijn beschreven. Deze oefeningen kunnen in het bijna elke dag leven worden toegepast. Bij veelvuldige beoefening voeren ze binnen in geestelijke werkelijkheden, die ons in dit aardse leven onderbewust al omringen. In ieder geval vergemakkelijken zij de levensgang na de dood.


Het boek de levensweg na de dood van Antoon Vermeulen is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 12,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Antoon Vermeulen boeken - De levensweg na de dood
ISBN 9789492326270
PAGINA’S 78
VERSCHENEN 31-12-2018
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Adventum
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
12,50
Bestel