Anton Maas - Uitkomen

Dit bridgeboek over uitkomen is bedoeld voor zowel de beginnende als de gevorderde bridger. Alle gangbare methoden van uitkomen worden behandeld. Behalve theorie vindt u ook oefeningen.

Vaak wordt gezegd dat uitkomen het moeilijkste onderdeel van het bridgespel is en dat is waarschijnlijk ook wel zo. Op het moment van uitkomen is namelijk nog weinig over het spel bekend. De aanknopingspunten zijn de eigen hand en niet te vergeten het biedverloop. Omdat de informatie die u heeft beperkt is, is het onmogelijk altijd de meest succesvolle uitkomst te vinden. Uitkomen is geen exacte wetenschap, het is vaak een beetje een gok. Afhankelijk van hoe het spel verdeeld zit, kan deze gok goed of fout uitpakken. Maar uitkomen is natuurlijk ook weer niet random, sommige uitkomsten hebben een veel grotere kans op succes dan andere uitkomsten. Vind die uitkomst die de beste kans biedt. Daarvoor reiken wij u in dit boek het nodige gereedschap aan.

Auteur Anton Maas kent een succesrijke bridgecarrière. Als speler behaalde hij 3 keer een medaille op het wereldkampioenschap, werd hij Europees kampioen in de Mixed, zowel in de Paren als de Viertallen en won hij 30 nationale titels. Van 2004 tot 2011 was hij coach van het Nederlands Team


Het boek uitkomen van Anton Maas is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 9,25 excl. verzendkosten.


Anton Maas boeken - Uitkomen
ISBN 9789491761034
PAGINA’S 48
VERSCHENEN 09-10-2013
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER NBB Services B.V.
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
  9,25
Bestel

Andere boeken van Anton Maas