Anton Maas, Bep Vriend, Rijk van der Krol - Bridgedrives om thuis te spelen 5

Elk deel van de Bridgedrives-serie bevat zeven drives van zestien spellen.

De spellen zijn niet geselecteerd op moeilijkheidsgraad: het zijn gewone spellen uit de praktijk.

Als je thuis aan het bridgen bent ontbreekt het wedstrijdelement, waardoor gewoon schudden en geven op den duur weinig bevredigend is. Bridgedrives om thuis te spelen maakt het thuis bridgen veel leuker via een even eenvoudig als ingenieus systeem: kaarten uitzoeken, bieden/spelen en de score bepalen (zoals +400, -50). Na élk spel volgt een scorestaat, waardoor men de thuis behaalde score kan vergelijken met de scores van andere paren. Ook geeft de scorekaart aan welk percentage Noord-Zuid en Oost-West op dat spel ten deel vallen (bijv. 52% en 48%). Op deze wijze wordt de spanning van het wedstrijdbridge gecombineerd met de ontspanning en gezelligheid van het bridgen in huiselijke kring.

Anton Maas en Bep Vriend voorzien alle spellen van commentaar en tips, leerzaam voor bridgers van allerlei niveaus en passend bij elk biedsysteem. Zij hebben als gecertificeerde bridgedocenten tientallen jaren ervaring in het lesgeven aan beginnende en gevorderde bridgers. Anton Maas was ook coach van het Nederlands team dat in 2011 wereldkampioen werd.

Elk deel van de Bridgedrives-serie bevat zeven drives van zestien spellen.

De spellen zijn niet geselecteerd op moeilijkheidsgraad: het zijn gewone spellen uit de praktijk. De drives zijn zo samengesteld dat alle spelers optimaal bij het spel betrokken blijven.


Het boek bridgedrives om thuis te spelen 5 van Anton Maas, Bep Vriend, Rijk van der Krol is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 14,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Anton Maas, Bep Vriend, Rijk van der Krol boeken - Bridgedrives om thuis te spelen 5
ISBN 9789081946803
PAGINA’S 224
VERSCHENEN 01-09-2012
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Graviant Educatieve Uitgaven
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
14,95
Bestel

Andere boeken van Anton Maas, Bep Vriend, Rijk van der Krol