Anthony de Mello - De herontdekking van het leven

Wakker worden voor de werkelijkheid


Het kostbaarste wat je verbruikt in je leven is je TIJD! Verbruik geen seconde van je leven meer door ongelukkig te zijn!

In De herontdekking van het leven presenteert Anthoney de Mello zich als rasverteller! Of je nu zestien of zestig bent, het maakt niet uit op welke leeftijd je Tony De Mello's wijze woorden boodschappen over vrede, acceptatie, medeleven en verlichting begint te lezen. Het maakt niet uit op welke pagina je begint of hoeveel pagina's je in één keer leest. Zijn woorden zitten vol wijsheid - een wijsheid die weet dat groei geleidelijk plaatsvindt of, af en toe, onmiddellijk. Soms word je zomaar ineens wakker en is alles anders.

Speel met de woorden in dit boek. Laat ze je op de raarste momenten binnenvallen - terwijl je aan de kassa staat, terwijl je vaststaat in het verkeer, of terwijl je staat te wachten om de straat over te steken. Ontdek opnieuw wat het betekent om gelukkig te zijn en blijvende vrede te ervaren.

Zei de afgewezen minnaar: "Ik heb mijn vingers nu

één keer verbrand. Ik ga nooit meer verliefd worden."

Zei de meester: "Je bent net als de kat die zich verbrand heeft

door op de kachel te gaan zitten, en nu weigert om nog te gaan zitten."


Het boek de herontdekking van het leven van Anthony de Mello is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 21,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Anthony de Mello boeken - De herontdekking van het leven
ISBN 9789491411694
VERSCHENEN 24-10-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Samsara Uitgeverij b.v.
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
21,50
Bestel

Andere boeken van Anthony de Mello