Anthony De Mello - De weg van stilte

De Weg van Stilte van Anthony de Mello bevat prachtige verhalen over monniken, rabbi's en soldaten, sprookjes en legenden, anekdotes en zen-uitspraken die, samen met simpele gewaarzijnsoefeningen, dit boek tot een waar juweel maken.

De Weg van Stilte is, net als zijn vorige boek Bewustzijn, ook weer een combinatie van christelijke mystiek en oosterse filosofie, gelardeerd met verhalen uit verschillende tradities, zowel uit het oosten als het westen.

'De zin van gebed, van liefde, van spiritualiteit en van godsdienst is je te bevrijden van iedere illusie. Het is geweldig, écht geweldig, als godsdienst dat kan bewerkstelligen. Een godsdienst die dat niet doet, is een plaag, een last die je moet zien te vermijden. Als alle illusies eenmaal zijn losgelaten, kan je hart compleet open gaan staan en wordt het vervuld van liefde. Op dat moment ontstaat geluk. Op dat moment treedt er een verandering op. En alleen op dat moment zul je weten wie God is...' Anthony de Mello


Het boek de weg van stilte van Anthony De Mello is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 18,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Anthony De Mello boeken - De weg van stilte
ISBN 9789077228326
PAGINA’S 191
VERSCHENEN 02-11-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Samsara Uitgeverij b.v.
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
18,50
Bestel

Andere boeken van Anthony De Mello