Ansha - Reinigingsrituelen voor uit en thuis

Het zuiveren van ruimten van negatieve en remmende energieen


Ansha

Reinigingsrituelen voor uit en thuis

Het zuiveren van ruimten van negatieve en remmende energieën

Omvang: 96 blz.

Formaat: 160 x 215 mm

Illustraties: kleur

Bindwijze: genaaid gebrocheerd

Prijs: 12,50

ISBN: 978 90 6378 427 0

Iedereen zal deze situatie herkennen: een op het eerste gezicht aantrekkelijke en prettig ruimte 'voelt' niet goed. Bij de eerste impressie valt dit misschien niet zo op, maar na verloop van tijd ga je je in deze ruimte hoe langer hoe ongemakkelijker voelen, totdat je er gewoon 'er uit' moet.

Ruimten, bijvoorbeeld in je nieuwe huis, zijn - als je ze voor het eerst betrekt - vaak vervuld van negatieve, remmende en soms zelfs ziekmakende energieën. Zo kunnen er zich in het verleden onaangename gebeurtenissen hebben voorgedaan of is de gespannen sfeer na een heftige woordenwisseling blijven hangen. Dit 'voel' je ook wel eens thuis, wanneer je bijvoorbeeld zojuist minder prettig bezoek hebt gehad. Allemaal onnodige, beperkende en vervelende invloeden.

De eigen ruimte, zoals de woning, is als het ware een spiegel van de ziel, waarin je toch graag een zo aangenaam mogelijk beeld wil zien. Als deze spiegel vervuild is kunnen oeroude rituelen helpen hem weer te reinigen, totdat zijn reflectie weer een gunstig - schoon - effect heeft op je innerlijk en dat van je naasten.

In dit boek zijn tal van eenvoudige rituelen en tips beschreven die kunnen helpen een 'verontreinigde' omgeving weer 'schoon' te maken.


Het boek reinigingsrituelen voor uit en thuis van Ansha is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 12,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Ansha boeken - Reinigingsrituelen voor uit en thuis
ISBN 9789063784270
PAGINA’S 96
VERSCHENEN 16-03-2000
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Uitgeverij Schors V.O.F.
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
12,50
Bestel