Anselmus Poneli - De wereld, Het Leven en De Kunsten

- Er zijn maar weinig auteurs die, op zoek naar een nieuwe rode draad, politiek, leven en spiritualiteit aan elkaar koppelen.

- Er zijn maar weinig beeldende kunstenaars die een uitgebalanceerd wereldbeeld verbeelden via kunstwerken die daadwerkelijk kunnen inspireren.

- Er zijn nog minder architecten die proberen de wereld tot een betere plek te maken op basis van een eigen kijk op de werkelijkheid.

- En er zijn nóg minder mensen die, al deze disciplines koppelen naar één alles omvattend oeuvre.

Anselmus Poneli, een alias voor ir. Huub Segeren, is zo iemand. Een creatieve geest vechtend tegen de stroom in. Hij accepteert de wereld niet als een gegeven en zoekt naar meer rechtvaardigheid, meer hoop en meer toekomst. Hij denkt, schrijft en schetst fundamentele veranderingen: in de architectuur, in de kunst, in de wereld. Het resultaat is deze prachtige, unieke en tot nadenken stemmende trilogie:

* Het Toekomst Manifest, maatschappijkritiek en een zoektocht naar een nieuwe rode draad.

* De Stam, een creatieve beschouwing over de essentie van leven en een pleidooi voor meer menselijkheid.

* Beeldende Architectuur, een meer duurzaam alternatief voor de zogenaamde mode-architectuur van onze tijd en een koppeling aan beeldende kunst.

Over populisme en andere zaken, een inleiding en beschouwing bij deze opmerkelijke trilogie: Het leven, de wereld en de kunsten.


Het boek de wereld, het leven en de kunsten van Anselmus Poneli is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 42,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Anselmus Poneli boeken - De wereld, Het Leven en De Kunsten
ISBN 9789463385299
PAGINA’S 636
VERSCHENEN 08-04-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Uitgeverij Aspekt
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
42,50
Bestel

Andere boeken van Anselmus Poneli