Anouk Den Otter, Cristel Den Otter - Worldsisters Agenda 2019

De Worldsisters Agenda 2019 is een praktische agenda waar het thema duurzaamheid als rode draad doorheen loopt. De agenda maakt je bewuster van je eigen footprint die je achterlaat op de wereld. Met de focus op twaalf verschillende maandthema’s en concrete en praktische weektips krijg je handvatten aangereikt om jouw leven in kleine stappen aan te passen, op weg naar een duurzamer leven.

In de agenda is per dag ruimte om afspraken in te plannen, per 30 minuten. Daarnaast is er elke week en achterin de agenda ruimte voor het maken van notities en staan er handige apps, interessante boeken, must see documentaires en leuke restaurants en winkels in vernoemd. Het seizoensproductenoverzicht achterin de agenda geeft je inspiratie voor nieuwe recepten.

De twaalf duurzame Worldsisters thema's: circulaire economie, voedselverspilling, voedingspatroon, reizen, plasticvrij, verzorging, water, kleding, energie, dierenwelzijn, psychisch welzijn en de medemens.

Hippe handzame planner van 15 bij 23 cm.


Het boek worldsisters agenda 2019 van Anouk Den Otter, Cristel Den Otter is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 22,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Anouk Den Otter, Cristel Den Otter boeken - Worldsisters Agenda 2019
ISBN 9789082911909
PAGINA’S 160
VERSCHENEN 17-10-2018
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Worldsisters
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
22,50
Bestel