Annine E. G. van der Meer - Wiskunde toegepast deel 1

Wiskunde Toegepast helpt je een goede wiskundige basis te leggen voor je technische opleiding. Ook laat het je zien hoe wiskunde functioneert in de beroepspraktijk. Het bevat allerlei voorbeelden uit vakgebieden als scheikunde, elektronica, mechanica, thermodynamica en economie. Hierdoor wordt de theorie concreet én toegankelijk.

Waarom kiezen voor Wiskunde Toegepast?

* een goede wiskundige basis voor je technische opleiding;

* veel aandacht voor wiskunde in de beroepspraktijk;

* handige ondersteunende website met opgavenuitwerkingen.

Het boek begint met een samenvatting van belangrijke voorkennis. Daarna is er aandacht voor wiskunde als de taal waarin modellen worden geformuleerd, functiebegrip en de voornaamste basisfuncties. De nauw met elkaar samenhangende begrippen limiet en continuïteit spelen een centrale rol in de tweede helft van Wiskunde Toegepast. Het boek behandelt de afgeleide functie, hogere orde afgeleiden en de integraalrekening.

Wiskunde Toegepast geeft je een goede wiskundige basis voor de rest van je technische opleiding en voor je daaropvolgende werk. Het boek is ook verkrijgbaar als e-book.

Online ondersteuning

Op de www.wiskundetoegepastdeel1.noordhoff.nl vind je de uitwerkingen van de opgaven uit het boek. Zo kun je controleren of je de leerstof beheerst.


Het boek wiskunde toegepast deel 1 van Annine E. G. van der Meer is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 61,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Annine E. G. van der Meer boeken - Wiskunde toegepast deel 1
ISBN 9789001861599
PAGINA’S 224
VERSCHENEN 01-03-2016
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Noordhoff Uitgevers
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
61,95
Bestel

Andere boeken van Annine E. G. van der Meer