Annick Beyers - De knuffelkampioenen

Hoe mooi kan vriendschap zijn? Je ontdekt het, samen met de twee knuffelberen Oscar en Felix. Oscar is de lievelingsteddybeer van het kleine meisje Niki. Felix lijkt als twee druppels water op Oscar en is de reservebeer.

Hij woont verstopt op de bovenste plank van de kleerkast. Oscar en Felix zijn elkaars beste vriend, en als echte knuffelkampioenen zorgen ze samen voor Niki. Maar blijft Felix voor altijd Niki’s reservebeer? Of ontdekt Niki dat Felix in haar kleerkast woont? Blijven Oscar en Felix dikke vrienden? Zet Felix blij zijn rustige teddyberenleventje voort? Of slaat het noodlot toe en raakt er iemand zoek, de grootste vrees van elke knuffel? De verhalen van Oscar en Felix vertellen over vriendschap, over tegenslagen, over doen wat juist is en over hoe alles met een reden gebeurt. Lees het in dit tweede deel van de reeks ‘Oscar & Felix’.


Het boek de knuffelkampioenen van Annick Beyers is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 15,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Annick Beyers boeken - De knuffelkampioenen
ISBN 9789059246270
PAGINA’S 160
VERSCHENEN 13-11-2018
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Bakermat
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
15,95
Bestel

Andere boeken van Annick Beyers