Annette Dölle, Martijn Aslander - Easycratie in het Onderwijs

Easycratie in het Onderwijs is de voorloper van het boek 'Nooit Af in het Onderwijs'. Omdat werkdruk één van de meest urgente vraagstukken is in het onderwijsveld (en gehele publiek domein), besloten de schrijvers een extra boek uit te brengen onder de titel 'Easycratie in het Onderwijs'.

Werkdruk en gebrek aan regelruimte houdt leraren en onderwijsondersteuners weg van de essentie en blokkeert ruimte en tijd. Easycratische benaderingen kunnen daarin helpen! De schrijvers nemen u mee naar een werkwijze waarin niet het systeem, maar de mindset geflipt wordt, ze bespreken diverse digitale applicaties die de leraar een paar uur per week administratie bespaart en ze doen creatieve voorstellen om bestaande wetten te gebruiken in penibele tijden.

Easycratie in het Onderwijs is een betaboekje: Een boekje dat nooit af is. De ontwikkelingen gaan duizelingwekkend snel. Zo is er een goede kans dat er over een paar jaar een spraakherkenningsapplicatie is, die zo snel en accuraat is dat het veel andere tools overbodig maakt. En dat is prima. Dat hoort bij de tijd waarin we leven, waarin alles steeds vaker permanent in een beta-staat verkeert. Exact om die reden komt dit betaboekje met een parallelle digitale versie, waarin u met een niet cyclische regelmaat, een update van alle nieuwe tools kunt vinden.


Het boek easycratie in het onderwijs van Annette Dölle, Martijn Aslander is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 8,00 excl. verzendkosten.


Annette Dölle, Martijn Aslander boeken - Easycratie in het Onderwijs
ISBN 9789492902047
PAGINA’S 100
VERSCHENEN 25-01-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Pixie Creations
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
  8,00
Bestel