Annett Keizer - Maak de match

In 5 stappen naar de baan die bij je past


Een passende baan vinden doe je in 5 stappen: Meten, Ambiëren, Toetsen, Concluderen, Herpositioneren. Ken jezelf, ken de markt. Speel het spel van vraag en aan bod om jezelf succesvol te positioneren.

Je bent niet tevreden met je werk en wilt of moet een andere baan zoeken. Waar begin je en hoe kun je opvallen tussen al die andere sollicitanten? Een baan zoeken begint met de MATCH-methode. Zorg allereerst dat je jezelf kent en weet wat je wilt. Vervolgens ga je de arbeidsmarkt onderzoeken en gesprekken voeren, waarbij je jezelf stevig positioneert. De zoektocht naar een passende baan is een spel van vraag en aanbod, waarbij struikelen en verliezen er nou eenmaal bij horen. Leer daarmee omgaan en je komt stap voor stap dichterbij je doel tot je op de juiste plek zit.

In Maak de MATCH laat Annett Keizer zien dat het proces van een echt passende baan vinden een hinkelpad is dat je met kleine stappen neemt en waarin je tussendoor steeds je balans vindt. De juiste match maken doe je in vijf stappen:

stap 1: Meten

stap 2: Ambiëren

stap 3: Toetsen

stap 4: Concluderen

Herpositioneren

Annett Keizer begeleidt als communicatie- en carrièrecoach professionals om de juiste baan te vinden. Voor hen ontwikkelde zij de MATCH-methode. Daarnaast is zij trainer en spreker. Maak de MATCH schreef zij vanuit haar eigen ervaringen en haar expertise als carrièrecoach en voormalig jobhopper.

'Dit boek focust op jou als werkzoekende én wat jij voor meerwaarde hebt voor een werkgever. Ik krijg er energie van en nieuwe inzichten waarmee ik gelijk aan de slag wil gaan.' – Jeanine Develing, communicatieadviseur


Het boek maak de match van Annett Keizer is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 23,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Annett Keizer boeken - Maak de match
ISBN 9789090316178
PAGINA’S 160
VERSCHENEN 10-04-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Keizer & Co
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
23,50
Bestel