Annet Van Oss - Anders over leven

Duurzame inzetbaarheid vraagt om vitale medewerkers. Bedrijven en organisaties proberen van alles om medewerkers te stimuleren om gezonder te leven. Veel medewerkers reageren teleurstellend op voorzieningen en interventies. Vooral de meer praktisch opgeleide werknemers ervaren bemoeienis van de werkgever vaak als bedreigend voor hun privé-leven.

Bestaat er een oplossing om met deze doelgroep in contact te komen zonder hun behoefte aan privacy en autonomie te schenden? Hoe signaleer je preventief problemen en bied je hulp?

Met het basisboek Anders over leven nodigt vitaliteitsspecialist Annet van Oss werknemers uit om in kaart te brengen hoe het met ze gaat en hoe tevreden ze daar zelf mee zijn. In eenvoudige taal, laagdrempelig en absoluut niet belerend of betuttelend. Aan bod komen de invulling van basisbehoeften als ontspanning, nachtrust en sociale contacten en ook hoe werknemers omgaan met hun tijd.

De aantrekkelijk vormgegeven invuloefeningen leveren naast inzichten ook vaardigheden op. Juist iemands vaardigheden om met het leven om te gaan, bepalen zijn vitaliteit. Daarnaast ontdekt de lezer door specifieke vragen waar hij mogelijk een probleem heeft. Het boek kan waar nodig een hulpvraag direct koppelen aan de bedrijfsarts door een simpele toevoeging van de werkgever. Zelfs voor mensen die niet van lezen houden is Anders over leven een originele en betaalbare tool om ziekteverzuim te voorkomen en duurzame inzetbaarheid te bevorderen.

‘Dit leuke boek biedt je een complete levenscoach, maar dan zo laagdrempelig als maar kan. Je bent je eigen goeroe!’

Pim Achterberg, huisarts

‘In dit unieke veel-vragen-maar-geen-antwoordenboek, zit jij zelf achter het stuur.’

Mariëtte van Hooff, arbeidskundige en BOvV vitaliteitstherapeut


Het boek anders over leven van Annet Van Oss is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 22,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Annet Van Oss boeken - Anders over leven
ISBN 9789491757785
PAGINA’S 156
VERSCHENEN 27-12-2018
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER BigBusinessPublishers
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
22,50
Bestel