Annet Aris - Wegwijzer in het digitale doolhof

In ‘Wegwijzer in het digitale doolhof’ laat Annet Aris zien dat ‘digitaal’ niet langer een speeltje voor techneuten is, maar iets wat tot in de haarvaten van onze maatschappij is doorgedrongen en grote economische impact heeft. De discussie over de kansen en de risico’s van de digitalisering wordt steeds feller. Een ideale voedingsbodem voor consultants en zelfbenoemde experts die beweren de weg naar de ideale digitale transformatie te kennen. Maar hoe scheid je dan het kaf van het koren?

Annet Aris is een baken in deze woelige zee. In ‘Wegwijzer in het digitale doolhof’ combineert zij, met een nuchtere blik en een vleug humor, de laatste academische inzichten uit haar werk als strategieprofessor bij INSEAD met haar uitgebreide ervaring als commissaris van bedrijven uit zowel de nieuwe als de oude economie. Hoe positief of negatief de uiteindelijke impact van de digitalisering zal zijn is nog zeer onzeker. Eén ding is echter duidelijk: we moeten zelf het heft in handen nemen. Aris wijst ons daarin de weg.


Het boek wegwijzer in het digitale doolhof van Annet Aris is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 20,99 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Annet Aris boeken - Wegwijzer in het digitale doolhof
ISBN 9789047012481
PAGINA’S 192
VERSCHENEN 17-04-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
Ook verkrijgbaar: e-book.
TAAL Nederlands
UITGEVER Business Contact
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
20,99
Bestel

Andere boeken van Annet Aris