Anneliese Mackintosh - Stervensgelukkig

In ‘Stervensgelukkig’ van Anneliese Mackintosh vindt Ottila McGregor, dertig jaar, dat het hoog tijd is om haar leven op de rails te krijgen. Ze stopt met drinken en vreemdgaan, en is vastbesloten eindelijk het geluk te vinden. Eitje, toch?

Nou nee.

Om te beginnen is er haar beste vriendin Grace, die vindt dat aan jezelf sleutelen iets voor veertigers is. Dan heb je nog haar zus Mina, die psychische problemen heeft, misschien wel door Ottila’s schuld. En ten slotte is er Thales, de Griek die in de koffiebar van het ziekenhuis werkt. Zo leuk en link als hij komt Ottila ze maar zelden tegen.

Om het allemaal een beetje bij te houden stelt Ottila een plakboek samen, met e-mails, bonnetjes, kaartjes, brieven, uitgeschreven opnamen van haar therapie… Het resultaat is een epistolaire roman voor onze huidige tijd die even pijnlijk eerlijk als hilarisch is en die de vraag stelt: hoe word je stervensgelukkig?


Het boek stervensgelukkig van Anneliese Mackintosh is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 21,99 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Anneliese Mackintosh boeken - Stervensgelukkig
ISBN 9789025449919
PAGINA’S 384
VERSCHENEN 08-10-2018
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
Ook verkrijgbaar: e-book.
TAAL Nederlands
UITGEVER Atlas Contact
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
21,99
Bestel

Andere boeken van Anneliese Mackintosh