Anneke Dercksen-Bobeldijk - 'MOOI' is de kracht van je eigen stijl

Met ‘MOOI’ is de kracht van je eigen stijl, spoort Anneke Dercksen - Bobeldijk je als lezer aan om eens anders naar je uiterlijk en je kleding te kijken.

Waarom draag je de kleding die je draagt? Welk verhaal vertelt jouw uiterlijk over jou aan anderen? Wat is de invloed van je uiterlijk en je kleding op wie je nu bent, maar ook op wie je wilt worden? Geef vorm en betekenis aan jezelf, door te herkennen wat innerlijk en uiterlijk echt van jou is.

De maatschappij lijkt gefocust op ‘MOOI’ zijn als voorwaarde voor succes en geluk, maar je uiterlijk is zoveel meer dan een kapstok voor kleren. Wat zou er gebeuren als je anders naar jezelf in de spiegel zou kunnen kijken? Kleding is een prachtig instrument, waarmee je sturing kunt geven aan je identiteit. Maar doe je dat vanuit gevestigde normen en sociale druk of puur vanuit je hart?

Staat je uiterlijk in de weg van wie je zou willen en kunnen zijn, of is het mogelijk jezelf te ontplooien door vanuit je innerlijk naar je uiterlijk te kijken?

Je eigen stijl zit in jezelf, zie dit boek als je spiegel.


Het boek 'mooi' is de kracht van je eigen stijl van Anneke Dercksen-Bobeldijk is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 27,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Anneke Dercksen-Bobeldijk boeken - 'MOOI' is de kracht van je eigen stijl
ISBN 9789463457675
PAGINA’S 200
VERSCHENEN 04-09-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Ultramarijn
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
27,50
Bestel