Anne Paula Van Hecke - Actief en Praktisch Werkboek Nederlands - Spaans

Beginners - deel 1


Wil jij de Spaanse taal leren spreken op een snelle en eenvoudige manier? Ben je ooit met een cursus Spaans begonnen, maar vond je de opstelling van de cursus moeilijk of onoverzichtelijk, en wil je terug de draad opnemen? Heb je nood aan een oefenboek naast een cursus die je al volgt? Dit actief en praktisch werkboek is geschikt voor alle Nederlandstaligen die deze wereldtaal willen beheersen. In dit eerste deel voor beginners krijg je een uitgebreide uitleg hoe de werkwoorden zijn opgesteld en je leert ze gebruiken in de vele praktische oefeningen, in de heden tijd.

Uiteraard mag een uitgebreide woordenschat niet ontbreken. De oefeningen uit het werkboek worden ondersteund met audio's, welke zijn ingesproken door een Spaanstalige. Dit, om de uitspraak goed onder de knie te krijgen. Je leert “denken” in het Spaans, wat belangrijk is om de taal op een praktische manier te leren spreken. Alhoewel de Spaanse geschreven taal, niet zo moeilijk is als de Nederlandse, kunnen alle oefeningen in het boek schriftelijk gemaakt worden, om de schrijfwijze te beheersen.

406 miljoen mensen hebben Spaans als moedertaal, en 180 miljoen mensen spreken Spaans als tweede taal. Nu jij ook!Anne Paula Van Hecke boeken - Actief en Praktisch Werkboek Nederlands - Spaans
ISBN 9789402195620
PAGINA’S 82
VERSCHENEN 28-08-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Brave New Books

UITVERKOCHT

Dit boek is uitverkocht. Vul uw e-mail adres in om bericht te krijgen zodra het boek leverbaar is.

E-mail adres:


28,50

De genoemde prijs is een indicatie.