Anne Neijzen - Vrije val

Op de dag van de Bijlmerramp ontdekte ze de waarheid


Na een ongeval worden Suzanne en Lize door hun ouders gedwongen vriendschap te sluiten. Deze wordt gaandeweg zo intens dat hij al het andere overheerst. Ook als volwassenen blijven de vrouwen gefascineerd elkaars grenzen opzoeken. Op een dag ontvangt Suzanne een brief, die alles verandert. Diezelfde avond boort een vliegtuig zich in de flats van de Bijlmer.

Kun je jezelf opnieuw uitvinden nadat alles wat je lief was voor je ogen in rook is opgegaan? Vrije val gaat over wie we zijn als schuld ons stuurloos maakt. Over een verstikkende vriendschap en het grootste verraad.

De pers over Zoutberg:‘Een aanrader!’ Tzum‘Indrukwekkend verhaal.’ Zin‘Veelbelovend!’ Leidsch Dagblad


Het boek vrije val van Anne Neijzen is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 18,99 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Recensies & Video’s over "Vrije val"

Anne Neijzen boeken - Vrije val
ISBN 9789046822760
PAGINA’S 240
VERSCHENEN 28-09-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
Ook verkrijgbaar: e-book.
TAAL Nederlands
UITGEVER Nieuw Amsterdam
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
18,99
Bestel

Andere boeken van Anne Neijzen

 • Anne Neijzen - Vrije val
  Anne Neijzen - Vrije val

  Na een ongeval worden Suzanne en Lize door hun ouders gedwongen vriendschap te sluiten. Deze wordt gaandeweg zo intens dat hij al het andere overheerst. Ook als volwassenen blijven de vrouwen gefascineerd elkaars grenzen opzoeken. Op een dag ontvangt Suzanne een brief, die alles…

  Lees meer...
  10,99
 • Anne Neijzen - Zoutberg
  Anne Neijzen - Zoutberg

  Fenomenaal debuut over vaderschap, verantwoordelijkheid en verraad De gepensioneerde advocaat Paul van Deelden wordt een Spaanse politiecel binnengeleid. Als iemand zijn rechten kent, is hij het wel. ‘Ik zit hier als vader,’ zegt hij, maar zijn zoon weet van niets. In het…

  Lees meer...
  13,99