Anne Kooi, Herman Noordegraaf - Jim Wallis

Evangelisch criticus van president Donald Trump


Hoe is het mogelijk dat Donald Trump tot president werd verkozen? Naar eigen zeggen dankt hij zijn succes aan de 'gewone' Amerikanen: de bevolking van het platteland, verarmd door de crisis, met onder hen veel rechtsconservatieve christenen: de evangelicals.

In evangelicale hoek zijn ook felle critici te vinden van het beleid van Trump. Een van hen is bestseller schrijver en sojourner Jim Wallis, die onder Obama deel uitmaakte van de White House Advisory Council on Faith-based and Neighborhood Partnerships. Wallis is initiatiefnemer van 'Reclaiming Jesus', een geloofsbelijdenis die aansluit bij de erfenis van Dietrich Bonhoeffer, die zich keerde tegen de Nazi's en voorvechter was van het belijdend spreken van kerken en christenen.

Voor wie wil begrijpen wat er op religieuspolitiek gebied aan de hand is in Amerika, biedt dit boek verdiepende inzichten.


Het boek jim wallis van Anne Kooi, Herman Noordegraaf is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 9,50 excl. verzendkosten.


Anne Kooi, Herman Noordegraaf boeken - Jim Wallis
ISBN 9789079578214
PAGINA’S 110
VERSCHENEN 19-12-2018
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Parthenon
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
  9,50
Bestel