Anna Visser - Nieuwe vrouwen

Op zoek naar de vrouw van NU


Anna Visser woont met haar man en kinderen in Rotterdam. Na haar toneelopleiding aan de Utrechtse Hogeschool van de Kunsten ging ze aan het werk als regisseur en programmamaker. In 2001 werd ze hoofdredacteur en later ook algemeen directeur van de duurzame omroep llink. Sinds 2007 werkt zij freelance als schrijfster, programmamaker en adviseur.

Anna Visser, tot voor kort fulltime werkend en moeder van 3 kinderen, zegde in maart 2008 haar baan als directeur van omroep llink op om zich te bezinnen op een toekomst waarin werken en zorgen meer in balans zijn. De reacties in haar omgeving waren fel: Bernard Wientjes, voorzitter vno-ncw, smeekte haar bij Pauw & Witteman als getalenteerde vrouw toch aan de top te blijven en ook een aantal van haar vrienden vonden dat ze te waardevol was voor de maatschappij om thuis voor de kinderen te gaan zorgen.Anna Visser boeken - Nieuwe vrouwen

Dit boek betreft een E-book. U heeft een E-book reader nodig om dit boek te kunnen lezen. Klik hier voor informatie over e-books.

Dit E-book mag niet worden gekopieerd. Dit E-book mag niet worden geprint. Dit E-book kan niet worden voorgelezen.
ISBN 9789025434946
PAGINA’S 144
VERSCHENEN 28-04-2010
DRUK 1e druk
UITVOERING E-book
FORMAAT EPUB met digitaal watermerk
TAAL Nederlands
UITGEVER Atlas Contact
LEVERING direct te downloaden
  9,99
Bestel